Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
Po - Pá 9:00 - 17:00
0 ks
za 0,00 Kč
Váš košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 1 300,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky
16.07.2018
16. 7. 2018 Ode dneška můžete platit kartou
Od dnešního dne můžete kromě platbních tlačítek, která vás přesměrují do vašeho internetového bankovnictví, platit i přímo platební kartou. číst celé
11.07.2018
11. 7. 2018 - Přidali jsme nové možnosti platby
Nyní můžete platit převodem přímo z naší stránky pomocí bankovních tlačítek. Brzy přidáme i možnost platby kartou. číst celé
24.01.2017
Sledujte náš blog
Sledujte náš nový blog. Nadete zde různé informace a také tipy. Například jak nejlépe upevnit své doplňky. číst celé
Zobrazit všechny novinky

Náše FB stránka:

Podivejte se na naši FB stránku

 

Můžete platit platební bránou:

Platební brána ComGate

 

K doručení zboží si můžete vybrat:

 Zásilkovna

Česká pošta

 

Můžete také vyzkoušet:

Vznést se do oblak:

Vzduchoplavec.cz - lety balónem

Naučit se správně řídit nebo
používat tachograf:

  1. Úvod
  2. Ochrana osobních údajů e-shopu reflexpoint.cz
Ochrana osobních údajů e-shopu reflexpoint.cz
  1. Společnost Just Simple, se sídlem Královské údolí 457, 26701 Králův Dvůr, IČ 28236912, zapsaná u Městského soudu  v Praze, spisová značka C 134410. (dále jen „prodávající“ nebo „správce“) zpracovává ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)(dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:

    • jméno, příjmení
    • e-mailovou adresu
    • telefonní číslo
    • adresu/sídlo
  2. Výše uvedené osobní údaje je nutné zpracovat pro odbavení objednávek a další plnění ze smlouvy, pokud mezi vámi a prodávajícím dojde k uzavření kupní smlouvy. Takové zpracování osobních údajů umožňuje čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy.

    Prodávající zpracovává tyto údaje rovněž za účelem evidence smlouvy a případného budoucího uplatnění a obranu práv a povinností smluvních stran. Uchování a zpracování osobních údajů je za výše uvedeným účelem po dobu 10 let od realizace poslední části plnění dle smlouvy, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu delší. Takové zpracování je možné na základě čl. 6 odst. 1 písm. c) a f) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění právní povinnosti a pro účely oprávněných zájmů správce.

  3. Na e-mailovou adresu, případně telefonní číslo mohou být kupujícímu zasílány novinky a jiná obchodní sdělení, tento postup umožňuje § 7 odst. 3 zákona č.480/2004 Sb., o službách informační společnosti, pokud jej kupující neodmítne. Tato sdělení lze kdykoliv jakýmkoliv způsobem – například zasláním e-mailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení – odhlásit.

  4. Zpracování osobních údajů je prováděno přímo společností Just Simple s.r.o.. Osobní údaje pro tohoto správce zpracovávají také zpracovatelé:

    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Přepravce - Česká pošta
    • Přepravce - Zásilkovna, s.r.o., sídlem Drahobejlova 1019/27, 190 00 Praha 9
    • Poskytovatel platební brány, která ho přesměruje na internetové bankovnictví jeho banky či na zabezpečenou stránku pro platbu kartou. Po realizaci transakce předá brána informaci o provedení eshopu, který může expedovat zboží ihned po přijetí potvrzení o úhradě. Převody peněz jsou uskutečňovány prostřednictvím bankovních účtů společnosti ComGate Payments, a.s.Citlivé vstupní údaje, které zadáváte do systému internetového bankovnictví, jsou chráněny platebními branami bank a nedostávají se do prostředí třetích stran. Zpracovatelé plateb vidí pouze informace o transakci, které jim banka s odeslanou transakcí sdělí.

    Osobní údaje nebudou předány do třetích zemí mimo EU.

  5. Správce nemá osobu tzv. pověřence. Správce lze kontaktovat na emailové adrese prodej@reflexpoint.cz

  6. Správce osobních údajů, jakožto provozovatel webové stránky www.reflexpoint.cz, užívá na této webové stránce soubory cookies, které jsou zde užity za účelem:

        • měření návštěvnosti webových stránek a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webových stránkách
        • základní funkčnosti webových stránek

    • Sběr cookies za účelem uvedeným výše může být považováno za zpracování osobních údajů. Takové zpracování je možné na základě zákonného důvodu - oprávněného zájmu správce, a umožňuje ho čl. 6 odst. 1 písm. f) Nařízení.
    • Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu – tento režim je možný buďto nastavit v rámci nastavení prohlížeče, nebo je možné vznést proti takovému sběru na základě oprávněného zájmu správce námitku dle čl. 21 Nařízení, která je dostupná v dolní části webových stránek. Vaše námitka bude vyhodnocena bezodkladně. Cookies nezbytné pro funkčnost webu budou uchovány pouze po dobu nezbytně nutnou pro fungování webu.
    • Vznese-li návštěvník námitku proti zpracování technických cookies nezbytných pro fungování webových stránek, nelze v takovém případě zaručit plnou funkčnost a kompatibilitu webových stránek.
    • Cookies, které jsou sbírány za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu, jsou posuzovány v podobě hromadného celku a v anonymní podobě, která neumožňuje identifikaci jednotlivce.
    • Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány dalšími zpracovateli:
      • Poskytovatelem služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • zrušit kdykoliv zasílání obchodních sdělení,
    • vznést námitku proti zpracování na základě oprávněného zájmu správce,
    • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
    • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
    • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, výmaz provedeme, pokud to nebude v rozporu s platnými právními předpisy nebo oprávněnými zájmy správce,
    • na přenositelnost údajů, pokud se jedná o automatizované zpracování na základě souhlasu nebo z důvodu plnění smlouvy,
    • požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,
    • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.

Počtěte si na našem blogu

Nejlépe to ukáže video
Nejlépe to ukáže video
Patříte k tmavým stínům, nebo jste vidět? číst celé
Myslíte, že jste vidět...
Myslíte, že jste vidět...
...ale řidič Vás přitom může vidět na poslední chvíli. Proč? číst celé
1. tip - Reflexní přívěsek na utahovací gumě
18.01.2018 Tipy
1. tip - Reflexní přívěsek na utahovací gumě
Aby měl reflexní přívěsek smysl a poskytoval vám tu správnou ochranu, musí být hlavně dobře vidět. Přinášíme malý seriál tipů, jak správně jednotliv... číst celé

Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz