Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
Po - Pá 9:00 - 17:00
0 ks
za 0,00 Kč
Váš košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 1 000,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky
01.03.2019
1. 3. 2019 - Změna poštovného
Od 1. 3. 2019 změnila Česká pošta kategorizaci zásilek a ceny služeb. Z tohoto důvodu jsme museli nepatrně upravit i naše ceny za dopravu. Věnujte ted... číst celé
16.07.2018
16. 7. 2018 Ode dneška můžete platit kartou
Od dnešního dne můžete kromě platbních tlačítek, která vás přesměrují do vašeho internetového bankovnictví, platit i přímo platební kartou. číst celé
11.07.2018
11. 7. 2018 - Přidali jsme nové možnosti platby
Nyní můžete platit převodem přímo z naší stránky pomocí bankovních tlačítek. Brzy přidáme i možnost platby kartou. číst celé
Zobrazit všechny novinky

Náše FB stránka:

Podivejte se na naši FB stránku

 

Můžete platit on-line:

Platební brána ComGate

 

K doručení zboží si vyberte:

 Zásilkovna

Česká pošta

 

Můžete také vyzkoušet:

Vznést se do oblak:

Vzduchoplavec.cz - lety balónem

Naučit se správně řídit nebo
používat tachograf:

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
  1. Udělujete tímto souhlas společnosti Just Simple s.r.o., se sídlem Královské údolí 457, 26701 Králův Dvůr, IČ 28236912, zapsaná u Městského soudu  v Praze, spisová značka C 134410 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Emailová adresa bude zpracována za účelem:

    • využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

    • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu prodej@reflexpoint.cz s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Počtěte si na našem blogu

Myslíte, že jste vidět...
Myslíte, že jste vidět...
...ale řidič Vás přitom může vidět na poslední chvíli. Proč? číst celé
1. tip - Reflexní přívěsek na utahovací gumě
18.01.2018 Tipy
1. tip - Reflexní přívěsek na utahovací gumě
Aby měl reflexní přívěsek smysl a poskytoval vám tu správnou ochranu, musí být hlavně dobře vidět. Přinášíme malý seriál tipů, jak správně jednotliv... číst celé

Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz