Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
Po - Pá 9:00 - 17:00
0 ks
za 0,00 Kč
Váš košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 1 300,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky
16.07.2018
16. 7. 2018 Ode dneška můžete platit kartou
Od dnešního dne můžete kromě platbních tlačítek, která vás přesměrují do vašeho internetového bankovnictví, platit i přímo platební kartou. číst celé
11.07.2018
11. 7. 2018 - Přidali jsme nové možnosti platby
Nyní můžete platit převodem přímo z naší stránky pomocí bankovních tlačítek. Brzy přidáme i možnost platby kartou. číst celé
24.01.2017
Sledujte náš blog
Sledujte náš nový blog. Nadete zde různé informace a také tipy. Například jak nejlépe upevnit své doplňky. číst celé
Zobrazit všechny novinky

Náše FB stránka:

Podivejte se na naši FB stránku

 

Můžete platit platební bránou:

Platební brána ComGate

 

K doručení zboží si můžete vybrat:

 Zásilkovna

Česká pošta

 

Můžete také vyzkoušet:

Vznést se do oblak:

Vzduchoplavec.cz - lety balónem

Naučit se správně řídit nebo
používat tachograf:

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
  1. Udělujete tímto souhlas společnosti Just Simple, se sídlem Královské údolí 457, 26701 Králův Dvůr, IČ 28236912, zapsaná u Městského soudu  v Praze, spisová značka C 134410 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno / přezdívku
    • emailovou adresu
    • fotografii (pokud poskytnete přes službu třetí strany).
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 5 let a to za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek anonymizování informací o diskutujícím u vašich příspěvků (úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu), popř. na slovní žádost (dopis, email) kompletní výmaz vašich diskuzních příspěvků.
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Počtěte si na našem blogu

Nejlépe to ukáže video
Nejlépe to ukáže video
Patříte k tmavým stínům, nebo jste vidět? číst celé
Myslíte, že jste vidět...
Myslíte, že jste vidět...
...ale řidič Vás přitom může vidět na poslední chvíli. Proč? číst celé

Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz